Почистване на мазета и тавани в София

Почистване на мазата и тавани в София

Почистване на мазата и тавани в София

В разгара на летния сезон е времето за отпуска.Най-подходящия момент да съчетаете почивните дни с малко домашна работа по почистването на вашето мазе,таван или гараж.Но точно в този момент осъзнавате че имате нужда от три неща.А именно: подходящ транспорт,хора готови да свършат тази мръсна и тежка работа и място където да изхвърлите отпадъците.

Ние от Хамали Престо имаме решение на вашия проблем с почистването.Ние предлагаме професионално почистване на мазета,тавани,гаражи и други помещения в София на съвсем приемливи цени.Можем да Ви бъдем полезни още с извозването на вашите стари: мебели,електроуреди,строителни и битови отпадъци и какво ли още не.

Предлагаме безплатен оглед на място в удобен за вас ден и час за да се запознаем с естеството на конкретната задача и да Ви дадем изгодна оферта с крайна цена съобразена с вашия бюджет.На ваше разположение е екип от опитни хамали студенти, които ще подходят с разбиране към вашите изисквания в процеса на работа.

Ако се спрете на нас,ние напълно ще оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга.Почти всички наши клиенти ни препоръчват.Ползвайте ни днес и разберете защо!