Преместване на дома и офиса в София и страната-хамалски услуги и транспорт от Хамали Престо

Хамали Престо е фирма с дългогодишен опит в преместването на дома и офиса. Предлагаме широка гама от хамалски и транспортни услуги за пренасяне на имущество в София и страната на достъпни цени. Независимо дали ви предстои нанасяне в ново жилище, смяна на квартира или офис, едва ли ще минете без професионална помощ от опитни хамали.

Организацията по преместване на дома е сложен процес и е добре да се извърши от специалисти, които си разбират от работата и могат до ви спестят доста усилия, ценно време и нерви. Можем да ви предложим безплатен оглед на място за да получите максимално точна и добра цена за преместването на вашия апартамент или офис.

Но ако разполагате с по-малко мебели и багаж за пренасяне ще можем да ви изготвим оферта още по телефона.

Какво включва услугата за преместване на дома?

Услугата по преместване на дома може да включва различни съпътстващи услуги според вашите изисквания и бюджет. Можем да ви предложим различни ценови варианти според вашите индивидуални нужди.

 • Консултация по телефона със специалист по преместване.
 • Изготвяне на оферта с точна или приблизителна цена още при обаждане от ваша страна или след оглед на жилището.
 • Екип от професионални хамали и собствени превозни средства оборудвани с транспортни колички, колани за носене и укрепване на вещите.
 • Частично или цялостно преместване на дома с един, двама и повече хамали според обема на работата и нуждите на клиента.
 • Определяне на подходящо превозно средство – закрит бус или камионче с падащ борд с товарен капацитет 16 и 20 кубични метра.
 • Разглобяване и опаковане на мебели когато е необходимо.
 • Внимателно изнасяне на предметите от жилището, товарене в камиона, укрепване, транспортиране до новия адрес, внасяне и подреждане на вещите в съответните стаи.
 • Разопаковане и обратно сглобяване.
 • Сваляне, качване пеша по стълбите от/до висок етаж на едро-габаритни неразглобяеми, нестандартни и тежки мебели.
 • Обикновена транспортна услуга без наши хамали за превоз на мебели, багаж, битова техника, лични вещи и покъщнина.
 • Преместване на дома на къси и дълги разстояния – в рамките на София или до друга дестинация в страната.

Независимо дали става въпрос за местене на малко домакинство или голям офис, ние ще подходим с еднакво внимание и професионализъм в пренасянето на мебелите и багажа. Предлагаме широка гама от опаковъчни материали като: стреч фолио, кашони, опаковъчна хартия, чували, пукащо фолио, тиксо и други.

Разполагаме със собствени транспортни средства с различен обем, опитни и отзивчиви хамали готови да откликнат на всяка поставена от вас задача. Ще ви помогнем с опаковането на багажа и разглобяването на мебелите, както и със сглобяването им на новото място.

Вашите вещи ще бъдат внимателно изнесени, прилежно подредени и добре укрепени в камиона с което ще сведем до минимум рискът от повреждане при пренасяне и транспортиране. На ваше разположение е добре подготвен екип, разполагащ с нужните инструменти, пособия и техника за гладко и безпроблемно преместване.

Как определяме цената за преместване на дома или офиса?

За да можем да бъдем максимално точни в определянето на крайната цена, ние извършваме безплатен оглед на място в удобно за клиента време.По този начин можем да Ви изготвим оферта с окончателна цена в зависимост от особеностите на конкретната задача. Под особености разбираме няколко специфични фактора определящи цената за хамалските услуги като например:

 • Какво е количеството на вещите?
 • Ще ползвате ли нашите услуги за опаковане,разглобяване и сглобяване на мебели?
 • Има ли в сградата асансьор?
 • От кой етаж ще се изнасят и на кой етаж ще се нанасят вещите?
 • Какво е разстоянието между адресите (на товарене и разтоварване,в София или към страната)?
 • Има ли повече от един адрес за товарене или на разтоварване?
 • Има ли удобен достъп за паркиране на товарната кола пред входа на сградата?

Всяко едно преместване е уникално само по себе си,тъй като винаги има дори и малка разлика в горепосочените параметри. Но ние от Хамали Престо можем да Ви дадем ясна и точна цена на база дългогодишния опит с подобни премествания извършени от нас през годините.

Разгледайте нашите допълнителни услуги за извозване на стари и ненужни мебели от дома, както и за почистване на мазета и тавани от боклуци и непотребни вещи. Възможно е да се нуждаете от подобна услуга при освобождаване на жилище. Можем да ви направим добра отстъпка при ползване на две услуги в комбинация.

Направете запитване още сега!

Гарантираме ви добри пазарни цени, качествено обслужване и коректно отношение. Обадете ни се за да обсъдим вашето преместване.