В Хамали Престо предлагаме товарни транспортни услуги за София и страната на достъпни цени. Нашият автопарк се състои от различни по обем закрити бусове и камионче с падащ борд удобни за превоз на всякакви товари до тон и половина. Разчитайте на нас при нужда от бърза и сигурна доставка с товарно такси до всички точки на България.

Транспортни Услуги в София с Товарно Такси

Товарни транспортни услуги в София с бус или камионче с падащ борд на цени от 50 до 70 лева за курс. Близките села от 70 до 90 лева за 1 курс – твърда цена без ограничение на времето. Крайната сума за транспорт се определя в зависимост от разстоянието между адресите, обема и тежестта на товара и големината на товарното такси.

В случай, че имате няколко адреса на товарене и разтоварване или е нужно да се направят няколко курса за един ден, можем да ви предложим по-изгоден вариант – „Транспортна Услуга на Час“. Цените за ползване на голям товарен бус или камионче с платформа за района София са: 30 и 40 лева на час. Минимално време за наемане 2 часа.

Обикновената транспортна услуга не включват хамали от наша страна, а само бус с шофьор. Товаренето и разтоварването се извършва от клиента. Разгледайте нашата страница за хамалски услуги, където ще намерите примерни цени за хамали и транспорт в комбинация за преместване на дома и офиса ,стоки, мебели, багаж, вещи и други.

Товарен Превоз в Софийска Област

Ще ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена в зависимост от: естеството и тежестта на товара, разстоянието в километри и големината на превозното средство необходимо за вашия конкретен случай. Всяка транспортна услуга е с фиксирана цена без ограничение на времето за ползване.

Транспортни услуги в Страната 

Предлагаме товарни транспортни услуги от София до всички населени места в страната и обратно към столицата.

 • За дестинации на разстояние 100 – 150 от София от 1,00лв. до 1,20лв./км.
 • Населени места от 150 до 200 км. разстояние: 0.90лв. – 1.10лв./км.
 • За разстояния от 200 до 250 км. на цени от 0.70 до 0.85 лв./км.
 • Транспорт за разстояния от 250 до 300 км. от 0.60 до 0.75 лв./км.
 • За дестинации над 300 км. – от 0.60 до 0.65 лв./км.

Заплаща се разстоянието в двете посоки. Цените са примерни и варират в зависимост от: разстоянието, обема и тежестта на товара и големината на транспортното сресдство.

Винаги изготвяме индивидуална оферта с крайна цена. Предлагаме товарни транспортни услуги и доставки на товари от София и близките населени места до всяка дестинация в България. Най-добре е да ни се обадите директно по телефона за точна цена.

С какви превозни средства разполагаме?

Видове превозни средства-бус,товарно такси

Разполагаме с 3 превозни средства с различна вместимост на товарните помещения и следните вътрешни размери:

 1. Бус (камионче) тип фургон с падащ борд и обем – 19 м3. Размери на товарното помещение: Дължина – 4.10м. / Височина – 2.30м. / Широчина – 2.05м. Оборудван с хидравлична платформа вдигаща до 500 кг.
 2. Голям товарен бус с обем – 16 м3 (кубични метра) и размери: Дължина – 4,00м. / Височина – 2,16м. / Широчина – 1,85м. Закрит + странична врата.
 1. Бус с обем – 12 м3 (кубични метра) с вътрешни размери: Дължина – 3,60м. / Височина – 1,90м. / Широчина – 1,80м.

Всеки бус е оборудван с товарна количка и затягащи колани за укрепване и обезопасяване на товара при транспортиране. Всичките ни бусове са закрити фургони подходящи за преместване на дома и офиса

Какви Товари Превозваме?

Извършваме превоз на всякакви товари до 1500 кг.(тон и половина) като: мебели, багаж, лично имущество, офис обзавеждане, машини, търговско оборудване, стоки, апаратура, строителни материали и съоръжения, предмети на изкуството, палетни пратки, битова и професионална техника и много други.

Товарни транспортни услуги.Превози с бус - камионче, фургон с падащ борд, платформа
Товарни транспортни услуги, бус с падащ борд

Какво включва всяка транспортна услуга?

 • Съдействие от шофьора за подреждане и укрепване на предметите-товара.
 • Точен час на пристигане.
 • Опитен шофьор – хамалин при нужда от помощ за товарене, разтоварване, пренасяне на мебели и багаж.

Потърсете ни още сега на тел. 0876 123 386 за оферта с крайна цена. Ние от Хамали Престо ще Ви предложим подходящо за вашите нужди товарно такси спрямо вида на товара и желаната дестинация.

Гарантираме ви качествено и бързо обслужване. Разчитайте на нашата коректност по отношение на договорените цени.