Транспортни Услуги и Доставки-Хамали ПрестоВ Хамали Престо предлагаме надеждни транспортни услуги от типа ''Товарно Такси'' за София и страната на достъпни цени. Нашият автопарк се състои от различни по обем закрити бусове и камиончета с падащ борд удобни за превоз на всякакви товари до 1500 кг. Разчитайте на нас при нужда от бърза и сигурна доставка на вашия товар до всички точки на България.

Транспортни Услуги в София

 • Превоз и доставки в София и околностите: от 30 лв. до 60 лв. за 1 курс - твърда цена в зависимост от разстоянието между адресите и обема на желаното превозно средство (естеството на товара). Услугата включва един адрес на товарене и разтоварване без ограничение на времето.
 • В случай, че имате няколко адреса на товарене и разтоварване или множество курсове в рамките на 1 ден, можем да ви предложим по-изгоден вариант - "Транспортна Услуга на Час". Цените за ползване на сравнително голям бус или камионче с падащ борд са: 20 - 25 лв./час при минимално време за наемане 2 часа.

Товарен Превоз в Софийска Област

Превози в софийска област на цени: от 55 лв. до 150 лв. на курс за всички населени места на разстояние до 100 км. от София. При формирането на крайната цена взимаме в предвид: разстоянието, тежестта на товара и вида на необходимото за целата превозно средство.

Транспорт в Страната 

Предлагаме товарни транспортни услуги от София до всички населени места в страната и обратно към столицата.

 • За превози от 100 до 200 км. разстояние: от 0.50 до 0.70 лв./км.
 • За доставки от 200 км. до 350 км. разстояния: 0.50 - 0.65 лв./км.
 • За дестинации над 350 км. - от 0.45 до 0.60 лв./км.

Заплаща се разстоянието в двете посоки! Ще ви изготвим оферта с крайна цена за транспорт до всяка една дестинация в България

 

С какви превозни средства разполагаме?

Транспортни Услуги и ДоставкиПо настоящем разполагаме с 4 превозни средства с различен обем:

 1. Бус с обем - 12 м3 (кубични метра) с вътрешни размери: Д - 3,60м. / В - 1,90м. / Ш - 1,80м.
 2. Камионче - тип фургон с падащ борд - 16 м3 обем. Размери на товарното помещение: Д - 3.70м. / В - 2.20м. / Ш - 2.05м. Падащ борд - товароподемност до 700 кг.
 3. Бус - фургон с падащ борд и обем - 19 м3. Размери на товарния отсег: Д - 4.10м. / В - 2.25м. / Ш - 2.05м. Падащ борд - до 500 кг.
 4. Камионче - бордови с брезент. Размери: Д - 4.30м. / Ш - 2.10м. / В - 2.20м. Обем - 20 м3 (куб.метра)

Всяко превозно средство е оборудвано с GPS навигация, транспортни колани и одеала за укрепване и обезопасяване на предметите при транспортиране.

Какви Товари Превозваме?

Извършваме превоз на всякакви товари до 1500 кг. като: мебели, багаж, лично имущество, офис обзавеждане, тежки машини, търговско оборудване, стоки, апаратура, строителни материали и съоръжения, предмети на изкуството, палетни пратки, битова и професионална техника и много други.

Всяка Услуга Включва:

 • Помощ от шофьора при подреждане и укрепване на предметите-товара.
 • Точен час на пристигане.
 • Опитен шофьор - хамалин (при нужда за товаро-разтоварване)

Потърсете ни още сега на тел. 0876 123 386 за индивидуална оферта с точна цена. Ние от Хамали Престо ще Ви предложим възможно най-добрия вариант в зависимост от вида на товара и желаната дестинация. Гарантираме ви качествено и бързо обслужване. Разчитайте на нашата коректност по отношение на договорените цени.