хамалски услуги с транспорт цени

Тук ще намерите подробни цени за хамалски услуги в комбинация с наш превоз за София и страната. Хамали и транспорт на час или оферта за преместване с крайна цена. В Хамали Престо предлагаме хамалски услуги от общ характер, както и такива за преместване на дома и офиса с опаковане и разглобяване на мебели. Извършваме безплатни огледи на място когато преценим за необходимо.

 1. Хамали и транспорт на час – таксува се времето от започване до приключване на услугата.
 2. Преместване с крайна, фиксирана цена – Заплаща се предварително договорена твърда цена без значение от времето.

В следващите редове ще разгледаме в детайли двата варианта за да научите:

 • Колко струва услуга за преместване в София с хамали и транспорт?
 • Кой вариант ще е най-добър за вас според вашия конкретен случай?
 • Какви са предимствата и недостатъците им?
 • Каква информация е нужна от вас за да получите цена още по телефона?

Хамалски услуги и транспорт в София цени на час

Комбинирана услуга включваща един, двама и повече хамали със собствен транспорт. Заплаща се на час времето за товарене, пътуване и разтоварване. Цените се формират на база:  

 • Хамали – 20 лева на час за 1 човек
 • Транспорт – 30 лева на час
 • Минималното време за наемане е 2 часа.
 • След първите 2 часа таксуваме на всеки половин час.
 • Така не се налага да плащате за цял час в случай, че приключим по-рано.

Пример: Двама хамали с транспорт за района на София – 70 лв./час за минимум 2 часа = 140 лв. 2 ч./30 мин. = 175 лв. 3 часа = 210 лв. 3 ч./30 мин. = 245 лв. 4 часа = 280 лв.

При нужда от един или двама хамали повече, тоест 3-ти или 4-ти човек се заплаща по 20,00 лв./час допълнително за всеки един от тях.

Хамалска и транспортна услуга за София с един хамалин – 50 лева на час. Минимално време за ползване 2 часа = 100 лв. Цената за услугата се определя на база единствен човек – 20 лв./ час и транспорт – 30 лв./час.

Този вариант е удобен когато имате малко багаж, мебели или други предмети за преместване и имате нужда само от един човек (шофьора), който да ви помогне с товаренето и разтоварването на вещите.

Транспортна услуга за София без хамали на час: 25 – 30 лв./час съответно за бус или камионче с падащ борд до 1500 кг. (тон и половина) максимален товар. Услугата не включва хамали от наша страна и минималното време за наемане е 2 часа. Повече за транспортни услуги може да откриете тук.

Хамали под наем в София без транспорт от наша страна – 30 лева на час за 1 човек. Минимално време за наемане – 2 часа по 60 лева на човек.

След първите 2 часа таксуваме на всеки половин час по 15 лв./работник.

Пример. Двама хамали под наем по 60 лева/човек за 2 часа = 120 лева. 2ч./30мин. = 150 лв. 3ч = 180 лв. Офертата включва само хамали, които изпращаме на желан от вас адрес в София.

Услугата ‘’хамали под наем’’ е подходяща при доставка на нови мебели от магазин за качване до етаж и внасяне в жилище. Или при нужда от помощ за товарене и разтоварване на багаж, строителни материали и други. Включително за вътрешно разместване на предмети от една стая в друга.

Основен недостатък при наемане на хамали и транспорт на час е, че цената за услугата става ясна едва след приключване на работата.

Но все пак можем да предвидим времето за изпълнение с точност до половин или един час в зависимост от обема на работата.  

Ето защо ние от Хамали Престо предпочитаме, ако е възможно клиента да получи крайна цена за да знае предварително колко ще плати за услугата. Нашите оферти с фиксирана цена започват от 85 лева за един човек и от 100 – 110 лева за двама хамали с включен превоз в София. Изгоден вариант особено при малко предмети за пренасяне.   

Крайна цена за преместване с хамали и транспорт

В повечето случаи ние от Хамали Престо можем да ви изготвим оферта за преместване с крайна цена. Това означава, че ще платите за хамали и транспорт фиксирана цена без значение от времето.

Можем да ви изготвим оферта още по телефона или след оглед на място. Окончателната цена е единствения вариант за преместване на вещи на дълги разстояния – от София към страната.

За целта ще ни е нужен предварително изготвен списък на вещите със следната информация от ваша страна:

 • От къде до къде ще се местят вещите. В рамките на София и околностите или до друго населено място в страната.
 • Има ли възможност за паркиране в близост до входа на сградата / помещението на товарене и разтоварване. На какво разстояние според вас би могъл да паркира бус от входа за изнасяне.
 • От кой етаж ще се свалят и на кой етаж ще се качват предметите.
 • Има ли работещ асансьор и на двата адреса.
 • Какви вещи ще се изнасят: мебели, багаж, офис обзавеждане, търговско оборудване, покъщнина, строителни материали и други.
 • Приблизителни или точни размери на едрите предмети, като мебели например.Така ще преценим кое ще мине през асансьор и кое ще се сваля/качва пеша по стълбите особено при високи етажи.
 • Ще има ли дребни вещи за пренасяне като: багаж, чували с дрехи, кашони, куфари и колко ще бъдат – приблизителен брой.

Необходимо да отделите половин час от времето си за да помислите и изготвите списък с тези подробности. Може да ни изпратите снимки или видео клип на вещите по вайбър за да ни улесните.

В зависимост от вашата яснота по тези въпроси ще преценим дали можем да ви дадем точна цена още по телефона или да ви предложим оглед на място.

Предимството на хамалската услугата с фиксирана цена е, че клиента винаги знае предварително, колко точно ще струва преместването.

Примерни оферти с фиксирани цени за преместване в София

Двама хамали + транспорт за преместване на 1 до 3 броя едрогабаритни мебели в София до 2-ри етаж или с асансьор на цени от 100 до 130 лева.

Преместване на дребни вещи, багаж, покъщнина приготвени в чували, кашони и куфари. До 10 броя – 80/90 лева. До 20 броя 100/110 лева. До 30 броя – 120/130 лева. До 40 броя – 140/150 лева.  До 2-ри етаж или с асансьор.

Преместване на 1 – 2 броя големи мебели и до 10 броя лични вещи събрани в чували, кашони, куфари и сакове на цени от 110 до 140 лева.

Цените са примерни и варират в зависимост от: Разстоянието, броя и големината на предметите, етажите на сваляне, качване и наличието на асансьор на адресите.

За да получите максимално точна информация е най-добре да ни се обадите директно по телефона.

Преместване на дома от София към страната

В Хамали Престо предлагаме преместване на дома, мебели и багаж на дълги разстояния. От София до всички населени места в страната. Пренасяне на вещи, имущество, покъщнина и други товари до желана от вас дестинация в България. Можем да ви предложим безплатен оглед на място, ако е нужно.

Услугата включва транспорт в комбинация с наши хамали за товарене и разтоварване или само за товарене в зависимост от вашите нужди. Желателно е да разполагате с предварително изготвен списък на вещите за да можем да ви изготвим оферта с окончателна цена.

Какво може да очаквате от нас?

В Хамали Престо работим бързо и качествено.

 • Предлагаме ясни и точни цени. Може да разчитате на коректно и професионално отношение.
 • Получавате адекватна консултация със специалист по преместване с над 10 години опит в бранша.
 • Можем да ви предложим: Приблизителна или точна цена още по телефона, безплатен оглед на място или хамалски услуги на час.
 • От превоз на багаж до цялостно преместване на дома с опаковане и разглобяване на мебели. Ние работим вие си почивате.
 • Екип от опитни хамали с подходящ транспорт. Отнасяме се с внимание към клиента и неговите вещи.

Обадете ни се за оферта още сега! Ще ви предложим различни варианти в зависимост от вашата конкретна ситуация.