Услуги и Цени

Хамали и Транспорт на Час

Хамали - 12 лв./час на човек. Транспорт - 25 лв./час. Цени за 2-ма хамали + транспорт в София - 49 лв./час. Минимално време за ползване - 2 часа = 98 лв. След първите 2 часа таксуваме на блокове по 30 мин. (половин час) за да не плащате за цял час в случай, че свършим по-рано. Винаги закръгляме цената в полза на клиента до 15 мин. Пример: 2 часа/15 мин. = 98 лв. ; 2 часа/30 мин. - 122лв. ; 3 часа = 147 лв. Хамали под-наем без транспорт - 15 лв./час. Разгледай подробна таблица с цени за хамали + транспорт в София с точност до половин час.

Преместване на Дома и Офиса

Предлагаме частично и цялостно преместване на жилища и офиси с опаковане и де/монтаж на мебели за София, страната и чужбина. Извършваме безплатен оглед на място, можем да ви дадем приблизителна или крайна цена за преместване още по телефона. Основни критерии при оценка: количеството и тежестта на предметите, броя на етажите, наличие на асансьор, възможност за паркиране пред входа на сградата. Минимална твърда цена за 2-ма хамали + транспорт в София - 70 лв. без ограничение на времето.

 

Превози в София и Страната

Предлагаме превоз на всякакви товари до 2 тона за София и страната. Разполагаме с бусове и камиончета с падащ борд с обем от 13 до 20 куб.м3. Транспорт за София: от 30 до 50 лв. за курс твърда цена без ограничение на времето или 20-25 лв./час в зависимост от обема на превозното средство. Превози в страната на цени от 0.50 до 0.65 лв./км. Заплащат се и двете посоки! Можем да ви дадем крайна цена за транспорт до всяка точка на България. 

Извозване на Стари Мебели

Бързо и евтино изнасяне на стари мебели от жилища в София на цени започващи от 50 лева.

Цени за извозване на единични (едри) предмети  мебели/уреди:

Извозване на 1 предмет - 50 лева; 2 предмета - 60 лв. ; 3 броя-70 лв., и така по 10 лв. за всеки допълнителен предмет.

Почистване на 1-стаен апартамент от 150 до 200 лв. Почистване на 2-стаен апартамент: 250 - 300 лв. Цените включват разглобяване, събиране в собствени чували и извозване до депо. Кликни по-долу и научи повече!

Почистване на Мазета и Тавани

Основно почистване на мазета, тавани, гаражи и дворове в София от битови и строителни отпадъци. Изнасяне на всякакви боклуци в собствени чували, измитане на помещението и извозване до сметище със собствен превоз. Примерни цени за почистване на мазе - от 120 до 160 лв. Почистване на таван - от 200 до 350 лв. в зависимост от количеството на отпадъците. Безплатен оглед на място, ориентировъчна или крайна цена след разговор по телефона.

Пренос-Превоз на Тежки Предмети

Извършваме превозване-преместване на тежки предмети - с голямо собствено тегло като: пиана, сейфове, метални шкафове, машини, хладилни витрини-търговско оборудване и апаратура. ЦЕНИТЕ определяме по договаряне в зависимост от тежестта на предметите, броя на етажите и наличието на асансьор.  Разполагаме с всичко необходимо: камиончета с падащ борд вдигащи до 650 кг., товарни и палетни колички, екип от опитни хамали с колани. Предлагаме безплатен оглед на място, ориентировъчна или крайна цена след разговор по телефона.

Обадете ни се за конкретна оферта още сега! 0876 123 386 / 0988 361 538   Контакти