Хамалски услуги и транспорт за преместване на дома

Хамалски и транспортни услуги за преместване на дома
Хамалски и транспортни услуги за преместване на дома

Всяко преместване е плашещо, защото включва много организационни дейности за кратко време. Трябва да планирате какво ще изнесете, да го опаковате и подготвите, да организирате транспорт, да си вземете отпуск от работа. Да не споменаваме и за хилядите главоболия и стрес покрай всичко това. А мебелите? Тяхното разглобяване, опаковане и транспортиране граничи с истински кошмар.

Ако нямате подходящ транспорт за преместването, или имате голям обем от вещи или мебели, най-доброто решение е да поръчате хамалски услуги и транспорт за преместване на вашия дом. Откъде да започнете с преместването? – това е най-често срещаният въпрос в подобна ситуация. Най-добре е да изготвите списък с предметите, които искате да транспортирате.

След като сте готови с него, може да се обадите по телефона и да получите цена за транспортирането им. Тя зависи най-вече от следните фактори:

  • брой на вещите за пренасяне
  • лично ли ще опаковате и разглобявате мебелите, или ще използвате нашите услуги
  •  разполага ли с асансьор сградата
  • етаж, от който ще изнасяте вещите
  • етаж, до който ще се внесат
  • разстояние между адресите
  • има ли междинни точки по пътя от единия адрес до другия?
  • има ли удобен достъп за разтоварване пред входа на сградата?

Може да ангажирате нашите специалисти за определен час. Запознайте се в детайли кога е най-добре да заявите услугата като прочетете в нашата подробна страница.

В случай, че ще пренасяте повече вещи, може да се уговорите за безплатен оглед – така по-лесно ще се прецизира цената и времето, за което ще бъде транспортирано всичко до новото ви място.

Нуждаете се само от транспорт? – заявете транспортна услуга при нас

За ваше удобство създадохме транспортната услуга – чист превоз без хамали със бус или камионче,  която се радва на голям успех. Защото е удобна, практична и изцяло съобразена с вашите индивидуални нужди.

Какво представлява транспортната услуга чист превоз без хамали?

В зависимост от количеството багаж, с което разполагате, можем да ви предложим транспорт с бус или камионче от 10 м3 до 20 м3. Цената на  услугата за курс в рамките на гр. София варира между 30 лв. и 60 лв. или 20 лв.- 25 лв. на час в зависимост от превозното средство и разстоянието между адресите. Всяко от нашите превозни средства е оборудвано с всичко необходимо за безпрепятственото транспортиране на вашите вещи и мебели до изходната точка.

Ако желаете да получите по-детайлна оферта за услугата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон тел.0876 123 386, където ще получите професионална консултация относно вашия конкретен случай.

Ние от Хамали „Престо“ мислим за вас ис радост ще направим вашето преместване по-приятно и по-лесно.

Научете повече за нашите услуги по преместване на мебели и багаж и ги заявете още сега.

Не отлагайте, а си спестете време за важните неща!