Хамалски услуги в София – въпроси,отговори,съвети и цени

Хамалски услуги в София – въпроси,отговори,съвети и цени

Пролетта е сезонът на ремонтите, на преместването, на осъществяване на дълго плануваните мечти. Ако планирате предстоящо преместване в нов дом или офис, разчистване на стари мебели или се нуждаете от транспортни и хамалски услуги на час, планирайте всичко и се доверете на професионалисти. С тях вашето преместване ще мине леко, безпроблемно и ще ви спести много главоболия и проблеми. Може би имате хиляди въпроси, ако ви се налага за първи път да използвате хамалски услуги в София. Ето най-честите въпроси и отговорите към тях, които ще ви помогнат да планирате вашето преместване стъпка по стъпка.

Преди преместването – важни неща, които да имаме наум?

Вместо да изпадате в паника, свързана с преместването на вашите вещи, хубаво е да помислите каква част от тях ще вземете в новия дом. В случаите, когато имате много неща, които ще се пренасят, трудно може да се определи цена за преместването без оглед. В повечето случаи огледът е безплатен и за него се уговаряте със служител на фирмата по преместване, които идва, за да се запознае в детайли с няколко важни неща. Сред тях са:

 • броят и количеството на вещите, които искате да пренесете;
 • има ли между тях специфични – музикални инструменти, чупливи и крехки предмети и други;
 • каква част от предметите ще се нуждаят от специално опаковане;
 • на кой етаж се намира жилището;
 • има ли асансьор, за да се прецени как ще се пренасят вещите;
 • има ли свободен достъп до входа;
 • какво е разстоянието между адресите.

В случай, че няма да пренасяте почти всички от един дом в друг, цената за преместването може да се уговори по телефона и тогава оглед няма да ви е нужен.

Какви са стъпките при заявяване на хамалски услуги?

Най-общо, преди да се свържете с фирма за хамалски услуги в София, трябва да сте наясно с няколко неща. Първото е за кога организирате преместването, кои вещи ще пренасяте, какви услуги ще са ви нужни (само транспорт, само хамали или и двете). След като уточните това и се обадите, ще ви бъде поискана информация относно броят на вещите, разстоянията между адресите, има ли асансьор в сградите и броят на етажите. На база на това ще се калкулира цената и ще се уговорите за конкретен ден за преместването. Важно е да се обадите поне няколко дни по-рано, за да запазите час за преместването. Така ще знаете с точно колко време разполагате, за да подготвите всички вещи, които ще се транспортират.

Какви вещи могат да се транспортират?

На практика всички вещи могат да бъдат премествани. За целта трябва да бъдат добре опаковани, за да се запазят здрави и непокътнати след разтоварването. Музикални инструменти, чупливи вещи и други се обезопасяват предварително, но е нужно да уведомите фирмата за хамалски услуги в София, за да предприемат нужните мерки.

Колко струва?

В зависимост от услугите, които желаете, варира и цената. За хамалски услуги в София, свързани с преместването на мебели и багаж, изнасяне и товарене, транспортиране и внасяне в съответните помещения, има няколко варианта. Първият е заплащане на час, а вторият – оферта с крайна (твърда) цена, която зависи от броя вещи, дестинацията, етажа и други детайли, които уточняваме по телефона. Относно хамалските услуги в София, заплатени на час, може да разгледате примерни цени в страницата Хамали и транспорт на час.

За индивидуална оферта с калкулирана твърда цена относно преместването ви, свържете се с нас на телефон 0876 123 386.

Какви хамалски услуги в София можем да заявим?

Освен преместване на мебели и багаж в София, хамалските услуги включват и преместване на дома и офиса, извозване на стари мебели и почистване на мазета и тавани. За повече детайлни относно тези услуги, не пропускайте да се свържете с нас. Ние от Хамали Престо с радост ще ви помогнем бързо и лесно да се справите с всяко начинание.

4 причини да ползвате хамалски услуги

Ако все още се колебаете, дали да използвате хамалски услуги в София за преместване на вашите вещи в нов дом, офис или други, ето няколко причини да ни се доверите:

 • с нас е лесно и безпроблемно пренасянето на всичко
 • спестявате си време, усилия и неприятни емоции
 • гарантирано професионално отношение и защита на вашите вещи
 • разнообразни услуги, подходящи за всеки тип преместване

Винаги е по-добре да се доверите на професионалисти, които ще свършат работата бързо и безпроблемно, вместо да се мъчите сами.

Не отлагайте преместването. Използвайте топлото време и сбъднете това, за което отдавна мечтаете!