Хамалски,транспортни услуги и преместване в София

Хамалски,транспортни услуги и преместване в София

Хамалски,транспортни услуги и преместване в София

Имате нужда от качествени хамалски и транспортни услуги за преместването на вашето имущество в София?Значи сте попаднали на правилното място. Хамали Престо може да реши проблема с преместването на вашия дом или офис при това на съвсем приемлива цена.

Ние имаме богат дългогодишен опит в пренасянето на малки и големи домакинства,офис обзавеждане,търговско оборудване,медицинска апаратура и други вещи. Разполагаме с различни по обем товарни бусове,камиончета с падащ борд и сплотен екип от опитни хамали с които можем да Ви предложим едно гладко и безпроблемно преместване на вашето имущество

При определянето на цената за едно преместване е желателно да се направи оглед на място който ние предлагаме напълно безплатно.Това е най добрия начин за определяне на крайната цена, особено когато става въпрос за по-голямо количество вещи.

Разбира се в случаите когато имате по малко предмети за пренасяне не е необходимо да се прави оглед и цената може да бъде договорена по телефона.

Ние можем да Ви предложим само транспортна услуга ако вече имате ваши хора които да поемат ангажимента за товаро-разтоварването.Просто трябва да ни се обадите и ние ще Ви предложим подходящото за вас превозно средство в зависимост от количеството,обема и тежестта на предметите необходими за превозване.

При необходимост можем да Ви предложим само хамали без транспорт от наша страна в случаите когато очаквате доставка на мебели,оборудване или просто имате нужда от преместване на няколко предмета в съседни помещения.

Ние от Хамали Престо разполагаме с богат опит и разнообразен набор от инструменти за демонтаж,монтаж и опаковане на мебели,включително и със собствени опаковъчни материали.

За нас няма прекалено малка или прекалено голяма работа.Ние разполагаме с нужния опит и набор от превозни средства за преместване на вашето имущество или доставката на вашият товар не само за района на София, но и в цялата страна.При това на съвсем достъпна цена.

 

 

.