Транспортни Услуги до 1.5 тона за София и Страната

Товарни транспорнтни услуги с бусове в София и страната
Транспортни услуги с бусове за превоз на товари до 1.5 тона в София и страната

Ако имате нужда от обикновена транспортна услуга с товарен бус значи сте попаднали на правилното място.Ние от Хамали Престо предлагаме превоз на всякакви товари до 1.5 тона с бусове не само в София, но и до всички населени места в страната. Нашите транспортни стредства са винаги на разположение на клиента за транспортиране на: мебели, багаж, лично имущество, вещи, стоки, палета, домашно обзавеждане, офис оборудване, стоки, машини, битова техника и много други. Разполагаме с добре поддържан автопарк състоящ се от: закрити товарни бусове от 12 до 20 кубични метра обем на товарните помещения. Фургони с падащ борд, бордови с брезент и обикновен товарен микробус.

Благодарение на дългогодишния ни опит в тази сфера, ние можем да ви предложим подходящото за вас превозно средство в зависимост от обема и тежестта на вашия товар.

Цени за транспорт на товари до 1.5 тона в София и страната

Стандартна транспортна услуга за района на София ще ви струва от 40 до 60 лева за 1 курс в зависимост от разстоянието, вида и тежестта на товара .

За превози в софийска област и всички населени места на разстояние до 100 километра можем да ви предложим твърда цена от 70 до 170 лева за курс в зависимост от разстоянието и обема на необходимото за целта превозно средство.

Ако имате нужда от транспортна услуга за превоз или доставка на товар в страната (от/до София), това ще ви струва от 0.60 до 0.80 лв.на километър при заплащане на разстоянието и в двете посоки. В зависимост от вида на товара и желаната дестинация в България ние ще ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена.

Всяка транспортна услуга включва опитен шофьор който ще ви помогне при укрепването на товара (правилното подреждане на вещите) в товарното помещение. При необходимост от ваша страна, нашият шофьор който е и опитен хамалин може да ви помогне при товарене и разтоварване, което се заплаща допълнително.

Ние от Хамали Престо ви гарантираме коректно и професионално отношение, високо качество на обслужване от начало до край. Обадете ни се за оферта на тел. 0876 123 386 още сега!

Работим без почивен ден.