Транспортни Услуги за София и Страната

Транспортни услуги за София и страната

Транспортни услуги за София и страната

Ако имате нужда от обикновена транспортна услуга  без хамали за района на София или от София към страната или обратно към столицата значи сте попаднали на правилното място. Ние от Хамали Престо извършваме превоз на всякакви товари до 2 тона с бус, камионче тип фургон с падащ борд или бордови с брезент на достъпни цени.

 

Благодарение на дългогодишния ни опит в тази сфера, ние можем да ви предложим подходящото за вас превозно средство в зависимост от обема и тежестта на вашия товар.

 

Стандартна транспортна услуга за района на София ще ви струва от 30 до 50 лева за 1 курс в зависимост от разстоянието и това дали ще ползвате обикновен закрит микробус с обем 12 м3 или камионче с обем 16 и 20 кубични м3.

 

За превози в софийска област и всички населени места на разстояние до 100 километра можем да ви предложим твърда цена от 60 до 140 лева за курс в зависимост от разстоянието и обема на необходимото за целта превозно средство.

 

Ако имате нужда от транспортна услуга за превоз или доставка на товар в страната (от/до София), това ще ви струва от 0.45 до 0.65 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки. В зависимост от вида на товара и желаната от вас дестинация в България ние ще ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена.

 

Всяка транспортна услуга включва опитен шофьор който ще ви помогне при укрепването на товара (правилното подреждане на вещите) в товарното помещение. При необходимост от ваша страна, нашият шофьор който е и опитен хамалин може да ви помогне при товарене и разтоварване, което се заплаща допълнително.

 

Ние от Хамали Престо ви гарантираме коректно и професионално отношение, високо качество на обслужване от начало до край. Обадете ни се за оферта на тел. 0876 123 386 още сега!

Работим без почивен ден.