Транспортна услуга с бус – колко ще ми струва?

транспортна услуга с бус колко ще ми стрва цена
Транспортна услуга с бус – колко ще ми струва?

За всяко ново начало имаме нужда от доверен партньор, с който да се чувстваме сигурни. Това важи, когато се местим на ново място, пренасяме мебели, вещи, или се нуждае от транспортна услуга с бус за нещо по-специфично. Често обаче не сме достатъчно информирани относно това колко ще ни струва подобно нещо. Мислим, че можем да се справим сами, но всъщност колко усилия, нерви и изгубено време ще ни коства това? Не е ли по-добре да се доверим на професионални услуги по преместване и транспорт, с които ще сме спокойни и сигурни, че вещите ни са в сигурни ръце и пътуват към своя нов дом невредими?

За да разсеем съмненията ще споделим с вас всичко важно по отношение на транспортната услуга с бус – колко ще струва, как се калкулира цената, какво е важно да посочите при разговор и т.н.

Транспортна услуга с бус за София и страната – цена

Преди да говорим за конкретна цена, важно е да уточним, че тя се определя от различни фактори като:

  • разстоянието от точка А до точка Б (откъде и за къде ще бъде преместван багажа, мебелите и др.)
  • вид и тежест на товара, който ще се транспортира
  • час на преместване (много рано или много късно)
  • обем на превозното средство – буса

Съвети при запитване за цена за транспортни услуги с бус

Професионалистите с опит в областта съветват клиентите да изискват и търсят оферти с крайна цена. Това важи с особена сила за транспорт в София област и на по-дълги разстояние. За столицата също се препоръчва  да се пита за  крайна цена при по-проста услуга (например само транспорт), но може да бъде за час, особено в случаите, когато се товари или разтоварва от няколко адреса и е трудно да се предвиди колко време ще отнеме.

Например товарна транспортна услуга с голям закрит бус или такъв с падащ борд в рамките на София и близките села струва 50 – 70 лева за един курс при различните фирми. Тук цената е твърда и не се таксува за време, но е добре да сте готови за товарене още с пристигането на буса. Ако получите оферта на час тя е в порядъка 25 – 35 лева за един час. Но имайте предвид, че не може да неамете бус с шофйор за по-малко от два часа в столицата.

Цените варират в зависимост от вида на товара, допълнителни точки на товарене и разтовараване, какъв бус ще ползвате (има на разположение), разстоянието между адресите и часа на започване (много рано или късно през уикенда). Моментната натовареност на фирмите и пиковия сезон също са от значение.

Много често се пропуска уточнението дали цената е на километър, само в едната посока ли е, особено за курсове към провинцията. Това обърква клиентите и лесно стават злоупотреби.

Затова винаги питайте за крайна цена за транспортната услуга – така няма да има място за объркване и недоразумения.

В Хамали Престо предлагаме транспортни услуги с бус в диапазон от 45 до 65 в София и околностите. В софийска област до 170 лева за един курс. Потърсете подробна информация в страницата ни и вижте с какви транспортни средства разполагаме.

Транспортна услуга с бус (товарно такси) – кога се препоръчва?

Ако имате нужда от превоз на мебели, на багаж, на различни стоки, на целия ви дом, дори на магазина ви, не се колебайте да се свържете с нас за заявка на транспортна услуга с бус.

Може да ви помогнем още и за преместване на машини, оборудване, всякакво обзавеждане, професионална и битова техника, строителни материали и т.н.

Често тази услуга се нарича товарно такси. Това означава наемане на опитен шофьор, който ви съдейства при пренасянето на вашите вещи спрямо вашите нужди и желания. Услугата е все по-предпочитана, защото дава сигурност при преместването на хора, които не разполагат с личен автомобил или пък имат твърде много вещи, които не се събират в техния. Избирайки транспортна услуга с бус, вие си спестявате много усилия и имате гаранция, че всичко, което сте натоварили, ще пристигне невредимо до новия адрес.

За запитвания и заявки препоръчваме да се свържете с нас по телефона (0876 123 386 /0988 361 538), за да уточним всички важни детайли и да определим по-лесно крайната цена за преместването.

Често с транспортната услуга се появява нужда и от хамалски услуги.

С радост ще помогнем за това вашето преместване да бъде леко и безпроблемно.