Товарен транспорт от/до България-Гърция (София-Солун-Кавала)

 

Товарен транспорт България-Гъеция

Хамали Престо извършва редовен товарен транспорт по направление: България-Гърция(София,Солун,Кавала).Превоз на багаж,стоки,имущество и други товари по този маршрут всяка едмица.

Хамали Престо предлага редовен товарен транспорт от България до Гърция и от Гърция до България.Извършваме регулярен превоз на: багаж,лични вещи,покъщнина,стоки и други товари по направление София-Солун-Кавала и околните градове.Можем да ви предложим изгодни цени за доставки на всякакви пратки до 2 тона по този маршрут.

Освен горе споменатата транспортна линия ние, също така можем да превозим,натоварим или разтоварим вашите вещи в цяла България.

При по ранна заявка от ваша страна можем да Ви предложим групажен(колективен) превоз на вашите вещи и по този начин да облекчим вашите транспортни разходи,като Ви дадем отстъпка от стандартната цена за индивидуален транспорт.Услугата включва безплатна помощ при товарене,укрепване и разтоварване от страна на шофьора.

Също така можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги по опаковане,товарене и съхранение на вашите вещи преди датата на отпътуване,в случаите когато посоката е от България до Гърция.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни се обадите или пишете.

Очакване с радост вашите запитвания!