Преместване на офис мебели и оборудване в София

преместване на офис мебели и оборудване в София

Непрекъснато чуваме от новините за повишаващите се цени на живота, а и го изпитваме на собствен гръб – за хранителни стоки, при покупката на техника, дрехи, стоки за бита и какво ли още не. Наемите на офиси и квартири също бележат повишение, при това не съвсем пренебрежимо.

В случай че от известно време обмисляте преместване на офиса в София, наемодателят не е много отзивчив при проблеми като неработещо парно или течащо казанче в тоалетната, може би е дошъл момента. Особено, ако сте намерили по-изгоден наем или сте финансирали собствено помещение.

Сега идва нов проблем – как да преместите всички мебели и офис оборудване? Най-лесният, безболезнен и добър избор е да потърсите хамалски услуги с транспорт. С годините на работа се натрупват стотици документи – папки, класьори, кашони с архив, различно оборудване – принтери, скенери, компютри, сървъри, кухненска посуда и уреди – хладилник, кафемашина, съдове, да не говорим за обемните и тежки мебели – секции с документи, бюра, офис столове, каси и много други.

Ако искате да преместите всичко, в рамките на един ден, сигурно и лесно, определено се нуждаете от качествени хамалски услуги. В тях може да се включат демонтаж на мебели, опаковане на уреди, пренасяне, транспорт, нанасяне на вещите, подреждане и цялостно завършване на новия ви офис. Звучи чудесно, нали? Ако вече сте се притеснили, че това е изключително скъпа услуга и само много големи фирми могат да си го позволят, нека направим една консултация.

Тя е напълно безплатна и може да ви даде съвсем реална представа за цена на хамалски услуги в София за преместване на офис. Стойността се определя от количеството вещи, които трябва да се пренесат, дали има нужда от демонтаж, дали искате сглобяване на новото място, колко е отдалечено от началната точка, колко хора ще са нужни и още някои детайли, които ще обсъдим. Това може да стане и по телефона.

За по-големи офиси и обеми вещи за пренасяне, може да заявите предварителен оглед, който е безплатен, като така ще добием представа за вашите нужди и ще можем да ви изготвим точна оферта. След като се договорим, всичко е в нашите ръце. Разполагаме с опитни хамали, нужните средства за опаковане и безопасно пренасяне, както и укрепване по време на път.

Виждате, че преместването на офиса е съвсем възможно. Не е нужно да се съобразявате с капризите на наемодателите, да се задоволявате с неподходяща локация или да плащате високи режийни сметки – потърсете идеалното за вас място, а пренасянето оставете на професионалистите!