Преместване на мебели и багаж в София и страната на добри цени

Преместване на мебели и багаж в София и страната

Преместване на мебели и багаж в София и страната

Търсите фирма за преместване на вашите мебели и багаж?Не търсете повече.Ние от Хамали Престо сме специализирана фирма за преместване на имущество базирана в София.Предлагаме комплексни хамалски и транспортни услуги за пренасяне на покъщнина,багаж и лични вещи не само за района на столицата, но в цялата страна.

Можем да Ви предложим качествен превоз на вашето обзавеждане при много изгодни условия от София до всички населени места в България и обратно.Предлагаме също така и допълнителни услуги по опаковане на багаж, де/монтаж на мебели със собствени консумативи и пособия.

Разполагаме с екип от опитни хамали и различни по обем закрити товарни бусове с които да решим бързо и лесно вашия проблем с преместването на съвсем приемлива цена.Предлагаме безплатен оглед на място в удобно за клиента време при, който изготвяме оферта с окончателна цена.

При наличие на по-малко багаж, цената може да бъде договорена по телефона

Обикновено цената се определя от сложността на задачата като например: количеството на вещите,наличието на асансьор в сградата,разстоянието между адресите,кой извършва опаковането и други фактори.Благодарение на дългогодишния ни опит в подобни пренасяния можем да Ви изготвим прилична оферта със крайна цена, без скрити такси и комисионни, към която ще се придържаме до самия край.

Ние винаги отделяме специално внимание при пренасянето,товаренето и разтоварването на предметите с което свеждаме до минимум евентуални повреди по време на преместването.Вашите вещи ще бъдат внимателно подредени и укрепени в камиона за безопасното им транспортиране.

Ако решите ползвате нашите услуги ще останете приятно изненадани,защото ние ще се постараем да оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга.