Преместване на дома и офиса – качествено и леко

Предстои ви преместване в нов апартамент, къща или офис – няма страшно!

Нашата фирма ще осигури спокойно преместване на дома и офиса.

premestvane-na-doma-i-ofisa-kachestveno-i-leko

Преместване на дома и офиса – качествено и леко

Преместване на дома

Нуждата от превоз на покъщнина се появява в живота на всеки човек поне веднъж в живота му. За организирането на бързо и качествено преместване ХАМАЛИ ПРЕСТО предлага всичко необходимо:

  • добре координиран екип с голям опит;
  • различен вид опаковъчен материал и транспорт.

Не е необходимо да организирате целият процес по преместването самостоятелно като резервирате на различни места транспорт, хамали, услуги по опаковане на вещи и мебели. Можете само да сте наблюдател на процеса, както и на целия комплекс от дейности, изпълнявани от нашите служители.

Цената ще зависи от големината на поръчаното превозно средство, от разстоянието до местоназначението, от времето на деня на преместването, от наличието или липсата на асансьор и количеството на тежки и извънгабаритни предмети за перевоз.

С нас преместването на дома ще е леко и без нерви!

Безпроблемно преместване на офис

Смяна на местоположението на офиса е доста ангажиращ като време процес. Но това може значително да се облекчи като се обърнете за помощ към фирма ХАМАЛИ ПРЕСТО. Ние ще ви помогнем с решение на всички проблеми, които могат да се появят. А такива усложнения има немалко:

  • Необходимо е правилно изключване на цялата офис техника;
  • Разглабяне на офис мебели;
  • Опаковане на документи;
  • Може да се наложи специализирано оборудване за превоза на едрогабаритни мебели и техника;
  • Товар и доставка на чупливи вещи;
  • Коректно разтоварване, разопаковане на техниката и оборудването на новото място.

Поръчвайки офис преместване при нас, си спестявате притесненито по подобни въпроси. Професионалистите от ХАМАЛИ ПРЕСТО ще се погрижат за всичко. Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент. Специално разработваме план, за да се улесни процеса.

Работата на екипа при преместване на офис изглежда приблизително така:

  • В стария ви офис офис пристига специалист, който оценява безплатно обема на работата и времето, което е нужно за изпълнение. Също се определя и вида на автомобила за превоз. Транспортът трябва да се пълни максимално продуктивно. Това спестява време, намалява вероятността от повреждане на имущество и спестява средства (наемането на транспорт с голяма товароносимост изисква повече разходи).
  • Служителите на компанията идват на обекта, ако сте поръчали, опаковат в кашони всички вещи, разглобяват обемните мебели и натоварват товара в транспорта.

След доставка на новото място, хамалите разтоварват всичко, внасят в сградата и когато е необходимо и сте заявили, подреждат всичко по местата.

Ние знаем как да направим преместването на дома и офиса оперативно и качествено. С нашите услуги няма да забележите самото преместване – просто вече ще сте с нов адрес на дома или офиса си.