Превоз на Мебели и Багаж в София и Страната

Превоз на мебели и багаж в София и странатаХамали Престо предлага качествен превоз на мебели и багаж в София и страната на конкурентни цени. Извършваме преместване на домашно и офис обзавеждане с хамали от София до всяка точка на България и обратно към столицата. Разполагаме с бусове и камиончета с различен обем събиращи от малко багаж до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на веднъж.

Превоз за София и близките села-цени

В зависимост от количеството на вещите, разстоянието и обема на необходимото за целта превозно средство можем да ви предложим превоз за София и близките села на цени от 30 до 60 лева за 1 курс без ограничение на времето.

Превози в Софийска област

Предлагаме индивидуални оферти с точна цена за превоз на мебели и багаж в Софийска област и близките градове на разстояние до 100 км. от София. Цени от 70 до 150 лева за 1 курс в зависимост от разстоянието и обема на товарната кола. След кратък разговор по телефона можем да ви дадем крайна цена за превоз до съответната дестинация. Офертата е без ограничение на времето.

Транспортни услуги в страната

Превози в страната на цени от 0.45 лв./км. до 0.65 лв./км. в зависимост от това дали ще ползвате бус или камионче с падащ борд. Заплаща се разстоянието в двете посоки! Предлагаме индивидуална оферта за превоз с точна цена на база разстоянието в километри. Пример: София-Пловдив-София – 150 / 190 лв. на курс. ; София-Стара Загора  – 220 / 270 лв. за 1 курс.

Хамалски услуги и преместване

В случай, че имате повече мебели и багаж за местене, ние от Хамали Престо ще ви предложим безплатен оглед на място и ще ви изготвим оферта за преместване с крайна цена.

Ако имате по-малко багаж за пренасяне можем да ви дадем точна цена още по телефона.

 

Гарантираме ви бързо и качествено обслужване на добри цени. С нас вашето преместване ще мине гладко и безпроблемно без да се притеснявате, че нещо ще бъде счупено или изгубено.

Обадете ни се още сега! 0876 123 386 без почивен ден.