Почистване на Мазета и Тавани в София

Почистване на Мазета и Тавани в София от Хамали Престо

Почистване на Мазета и Тавани в София от Хамали Престо

Имате нужда от качествено почистване на вашето мазе или таван в София? Значи сте попаднали на точното място.Ние от Хамали Престо предлагаме частично и цялостно почистване на мазета, тавани, гаражи, жилища и къщи от всякакви боклуци на съвсем приемливи цени.

Можем да Ви предложим изнасяне и товарене на: стари мебели, дограма, битови и строителни отпадъци от всякакъв вид + извозване до сметище в София при много изгодни условия. Разполагаме с всичко необходимо: подходящ транспорт, инструменти, чували и бегове за изнасяне и екип от опитни хамали които ще се справят с всяка една ситуация.

В зависимост от обема на работата (количеството на отпадъците) можем да ви предложим ориентировъчна цена и безплатен оглед на място при който ще се запознаем със всички особености по извозване и почистване на конкретното помещение. Колко хамали ще са необходими, какъв обем превоз и други.

В случаите когато имате по-малко помещение за почистване – предмети за извозване, можем да уточним крайната цена още по телефона. При нас няма скрити такси и комисионни! Ние от Хамали Престо сме изключително коректни по отношение на сроковете за изпълнение и договорените цени!

С радост очакваме вашите въпроси на тел. 0876 123 386, ние ще ви консултираме абсолютно безплатно, като ви предложим възможно най-изгодния вариант за почистване, изцяло във ваша полза.