Колко струва хамалска услуга за преместване на дома в София?

Колко струва хамалската услуга и транспорта за преместване на дома.
Колко ще ви струва хамалската услуга за преместване на дома, когато наемате хамали с транспорт в София.

Преместване на дома – една дума, която крие толкова много неизвестни и буди страх дори в най-мотивираните. Предстои ви да започнете на чисто следващите дни и седмици? Чудесно! Честито! Вероятно се нуждаете от верен помощник в преместването. И тогава идваме на помощ ние – хамалските фирми.

В следващите редове подробно ще опишем колко струва хамалската услуга за преместване на дома. Какви възможности за наемане на транспорт предлагаме и още полезни съвети от кухнята на хамалите.

 Хамалска услуга – транспорт и цени

Предстои ви преместване и не знаете колко ще ви струва професионалната помощ.

За ваше удобство предлагаме два начина на ценообразуване на хамалските услуги – крайна цена и цена на час. При офертата с крайна цена се заплаща предварително договорена твърда цена за услугата, без значение от времето за изпълнението ѝ.

При избор на хамали със заплащане на час се таксува времето от започване до приключване на услугата. Актуални цени може да прочетете на официалната страница, посветена на хамалски услуги – транспорт и цени.

За да няма объркване, важно е да подчертаем, че клиентът не може да наема хамали и транспорт само за 1 час, когато ползва услугата за час. Причината е, че това е нерентабилно за фирмата, тъй като реалната печалба идва от втория час. Много хора се заблуждават, че могат да ангажират и платят за 1 час, а това е невъзможно при часова ставка. Също така за 1 час рядко ще успеем или вие ще успеете да пренесете вещите си от точка А до точка Б в град като София, без значение дали през седмицата, или в почивен ден. Необходимо е време, в което спокойно да се подготви и свърши всичко по най-добрия начин. С други думи, бързането не е опция, когато говорим за професионално свършена работа.

 Какво ви предлагаме да направите?

Избор на фирма за хамалски услуги с твърда цена е добро решение при по-малко предмети (например 1 до 3 броя) и при яснота относно детайли като етаж, асансьор и т.н.. В този случай твърдата цена е по-ниска от двучасовата минимална ставка/тарифа на фирмите за София. Много важно е да се предвиди адекватно разстоянието от време, особено при по-големи премествания, най-вече извън София.

 Плюсове на оферта с фиксирана цена

Ползата от предварително договорена оферта с фиксирана цена за вас като клиент е, че знаете колко ще ви струва. Но за да ви изготвим подробна оферта, трябва да сте подготвени с подробна информация. Какво включва тя?

 Какво точно ще се пренася – подробно и с детайли брой и големина на вещите/мебелите.

 От кой до кой квартал ще е превозът

 Има ли асансьор на мястото, където ще се изнасят и внасят вещите

 На кой етаж се намира апартаментът

В зависимост от всички тези детайли цената може да варира. Най-добре да се чуем по телефона, за да уточним всички детайли и да получите максимално точна цена.

 Примерна оферта с фиксирана цена за София изглежда така:

 2 броя хамали с включен транспорт за преместване на 1-3 броя едрогабаритни мебели и уреди (диван/пералня) в София до втория етаж с асансьор – 100-130 лв.

 Местене на багаж и/или дребни вещи, подготвени предварително в чували, куфари ии друго от/до втори етаж или с асансьор – до 10 броя – 80-90 лв.

 До 20 броя – 100-110 лв.

 До 30 броя – 120-130 лв.

 До 40 броя – 140-150 лв.

Ако търсите качество на услугата и професионално отношение, ние от Хамали Престо сме на разположение. Обадете ни се (тел. 0876 123 386 ), за да уточним детайлите по преместването, да обсъдим цената. С радост ще отговорим на всичките ви въпроси.

За още подробности и интересни детайли, свързани с услугите ни, следете в сайта.