Колко струва преместването на мебели и багаж в София

Това е въпрос, който вълнува много хора, решили да сменят жилището си или просто се нуждаят от преместване на малко мебели и багаж в София. Ако и на вас ви предстои такава задача, но сте ужасени от това как ще се справите, ще побързаме да ви успокоим. Не сте сами! Винаги може да разчитате на нас. По-долу ще разгледаме някои основни положения, които определят цената за подобен тип услуга.

колко струва преместването на мебели и багаж в София

Нуждаете се от транспорт на багаж, но нямате нужда от хамалски услуги? Тогава напишете в Интернет „превоз на мебели и багаж в София“ и ще получите редица предложения за транспортни фирми, които ще превозят вещите ви където пожелаете. При тях вие ще трябва да натоварите багажа си сами.

Нуждаете се от хамалски услуги и транспорт на багаж? Търсената фраза е „преместване на мебели и багаж в София“. Така резултатите ще бъдат по-точни и може да намерите специализирана фирма, която да ви помогне, освен в превоза, и в товаренето и разтоварването на вещите ви.

Не сте сигурни дали може да си го позволите? По-долу ще изясним от какво най-основно се определя цената.

Какви са цените за превоз на мебели и багаж?

Средната ставка за превоз на мебели, домакински уреди и багаж в София е между 50-70 лева за един курс или 25 – 30 лева на час за ползване на бус под наем и шофьор . Последните цени са валидни при положение, че вие сами ще товарите и разтоварвате багажа си. Нека уточним, че първата цена е фиксирана ставка без ограничение на веремето, а втората, часова тарифа идва с минимално време за наемане 2 часа.

Хамали и транспорт – комбинирана услуга за преместване

Ако нямате тази възможност и се нуждаете от професионални хамалски услуги, най-добре е да поискате оферта по телефона или оглед на място. За да получите най-точна цена, е нужно да отговорите на следните въпроси:

  1. На кой етаж се намират мебелите, които трябва да бъдат превозени?
  2. Има ли асансьор в сградата, който може да бъде използван?
  3. Има ли възможност за паркиране на буса в близост до входната врата на сградата?
  4. Какъв е броят на обемните предмети и техните приблизителни размери – мебели, електроуреди и т.н.?
  5. Има ли дребен багаж и колко е той – сакове, кашони, чували, куфари?
  6. Желаете ли разглобяване на мебелите и опаковане на багажа?

Всичко това са основни насоки, които да дадат база на фирмата за превоз на багаж и мебели в София да ви ориентира в цената. В случай че не можете да прецените, заявете оглед на място и точна цена. Иначе има голяма вероятност да получите цена на час, която може да не е най-подходящата за вас. Практиката показва, че цената на транспорт с двама хамали в София е около 80 лева за един час, а минималното време за наемане е 2 часа, което означава, че ще платите поне 150 – 160 лв. Ако услугата се проточи над 2 часа, таксуването се извършва на всеки започнати 30 минути.

Има три варианта, които ние от Хамали Престо предлагаме на клиентите си и те зависят от количеството на вещите, както и броя на адресите, които трябва да се посетят за събиране/разтоварване на багажа. Често услугата с фиксирана цена за преместване на дома излиза по-евтино. Особено, ако имате малко вещи за пренасяне, може би ще ви е по-изгодно да получите оферта с крайна цена вместо на час. Просто ни се обадете и ще уточним всичко.

Преместването на мебели и багаж в София не е лесна задача, но с правилните партньори, ще бъде безпроблемна.