Изхвърляне на стари мебели в София – как да стане и колко ще струва?

Изхвърляне на стари мебели в София – как да стане и колко ще струва?

Предстои ви обновяване на обзавеждането в дома. Чудите се какво да правите със старите мебели. Ако са в добро състояние, може да ги подарите на някого. Друг вариант е да ги занесете на вилата, може да ги дарите или просто да ги закарате на депо за отпадъци. Най-често ако мебелите са стари, захабени и не стават за употреба, се изхвърлят.

Къде да ги изхвърлите, без да бъдете глобени? Ако не разполагате с личен транспорт и вещите не са обемни и много на брой, единственият ви вариант е да оставите вещите до близкия контейнер. Това ще изисква усилия от ваша страна, а и винаги го има риска да ви видят приятели и познати и да се почувствате неприятно в тази си роля. За по-голямо количество изхвърляне на стари мебели и вещи в София е важно да се обърнете към професионални хамали, които ще ги извозят до нужното място.

Може би се питате защо да го правите? Отговорът е прост – ще си спестите време, пари, усложнения и ще си освободите място от ненужните вещи. Докато те бъдат извозвани до подходящото място, вие спокойно ще можете да почистите дома и да започнете дълго отлагания ремонт, ще имате време и сили да сглобите и поставите новите мебели.

Професионални хамали и транспорт – откъде да започнем?

В случай че разполагате с много стари мебели и вещи за изхвърляне, нямате транспорт, нито време, най-доброто решение е да се обърнете към услугата за професионални хамали и транспорт. Преди да се уговорите обаче трябва да направите нещо друго – списък на вещите, които ще се извозват.

Какво трябва да съдържа този списък, за да сте максимално коректни спрямо ангажимента?

  • приблизително точни размери на предметите, които ще изхвърляте
  • ще има ли дребни стари вещи като саксии, джунджурии, чанти, килими, мокети, елементи от стара дограма и др.
  • добре е да уточните дали в мебелите ще има съдържание: вещи, дрехи и други предмети.

Транспорт с хамали на стари вещи и предмети – цена

Цената зависи от различни фактори като например от коя част на града се извозват мебелите, до къде, какво е количеството, от кой етаж ще се смъкват, има ли асансьор и т.н.

Ориентировъчни цени за изхвърляне на стари мебели в София може да видите на следната страница на сайта на Хамали Престо   –  доверен партньор при местенето на дома и изхвърлянето на стари мебели в София.

Защо да ангажираме фирма за изхвърляне на стари мебели в София?

При ангажирането на професионални хамали и транспорт вие не само си спестявате физическите усилия по преместването, но и имате повече време за други важни дела. В рамките на няколко часа ще се отървете от ненужното, без да се налага да отсъствате от работа, да правите допълнителни уговорки с приятели, които да ви помогнат и т.н.

Хамали Престо е утвърдена фирма за разнообразни транспортни услуги. С радост ще помогнем с всичко, свързано с вашето спокойно преместване, изхвърляне на стари мебели, преместване на дома и офиса и др. Възползвайте се и от нашата услуга – почистване на мазета и тавани в София. Бързо и ефективно ще решим проблеми като изхвърляне на стари мебели в София, вещи и строителни материали, както и всичко ненужно, от което искате да се отървете.

Не се колебайте да ни потърсите за консултация и уговорка за транспортни услуги.

Очакваме ви на следните телефони 0876 123 386  или 0988 361 538.