Хамали Престо е фирма за хамалски и транспортни услуги базирана в София. Предлагаме преместване на лично имущество, офис обзавеждане и търговско оборудване на съвсем приемливи цени.

Преместване на имущество-оферти с твърда цена

Преместване на Имущество - Оферти с Твърда Цена

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за преместване с фиксирана цена започващи от 70 лв. за 2-ма хамали и транспорт в рамките на София. Или избери икономичен пакет "Пренос-превоз с 1 човек". Поръчай безплатен оглед на място.

Виж повече

Хамалски услуги и транспорт в София - цени на час

Хамали и Транспорт - Цени на Час

Разгледай нашите тарифи за хамалски услуги и транспорт на час. Виж таблица с подробни цени за преместване в София. Поръчай само хамали - под наем за пренасяне, товарене, разтоварване или разместване при часово заплащане.

Виж повече

Транспортни услуги и доставки за София и страната.

Транспортни Услуги и Доставки

Разгледай нашите оферти за транспортни услуги - доставки в София и страната. Избери бус или камионче с падащ борд на цени започващи от 30 лв. за курс в рамките на града. Виж оферти с точна цена, на час или на километър.

Виж повече

Извозване на стари мебели в София

Извозване на Стари Мебели в София

Разгледай нашите оферти за извозване на стари мебели в София. Ние от Хамали Престо ще решим проблема с изнасянето и изхвърлянето на старите и непотребни вещи на цени започващи от 50 лв. 

Виж повече

Почистване на мазета и тавани в София

Почистване на Мазета и Тавани в София

Основно почистване на мазета, тавани, жилища, гаражи и дворове от всякакви боклуци трупани с години. Безплатен оглед, ориентировъчна или крайна цена още по телефона.

Виж повече

Преместване на мебели и багаж Соф

Превоз на Багаж България Гърция-София-Солун-Кавала

Редовен превоз на мебели и багаж от България до северна Гърция по направления: София, Солун, Кавала, Офринио, Халкидики и Катерини. Преместване на лично имущество с хамали пожелание на клиента.  

Виж повече

[si-contact-form form='1']

Преместване на Имущество - Оферти с Твърда цена

Транспортни Услуги и ДоставкиTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

Хамали и Транспорт - Цени на Час

Преместване на Мебели и БагажTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

Транспортни Услуги и Доставки

Преместване на мебели и багаж - оферти с твърда ценаTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

Извозване на Стари Мебели в София

Изнасяне на Стари Мебели в София - Хамали ПрестоTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

Почистване на Мазета и Тавани в София

Почистване на Мазета и Тавани в СофияTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

Превоз на Багаж България Гърция-София-Солун-Кавала

Превоз на багаж България-Гърция София,Солун,КавалаTalk, share, and make decisions in open channels across your team, in private groups for sensitive matters, or use direct messages one-to-one.

За Нас

Хамали Престо е фирма за хамалски и транспортни услуги действаща на територията на София и страната.Ние предлагаме преместване на обзавеждане и оборудване от жилища и офиси на достъпни цени.Разполагаме с екип от опитни хамали и различни по обем транспортни средства необходими за едно преместване.Извършваме пренасяне и превозване на имущество,доставки на багаж и лични вещи до всички населени места в България.

 

За нас няма прекалено малка или прекалено голяма работа.Започнахме дейността си през 2009 година като малка фирма за локални премествания предимно за района на София.По това време разполагахме с един малък и неудобен за целта микробус,недостатъчен опит и много желание за работа.Нямахме никаква идея какво ще излезе от това начинание,но както е казал един умен човек “Този който го е страх от провала,далеч няма да стигне”.

 

morocco-123961_1280
mountains-863474_1280
mt-fuji-477832_1920
iceberg-404966_1920

Постепенно с течение на времето натрупахме нужният опит и средства за да разширим дейността си.През тези години преместихме стотици домакинства,фирми и някои учреждения.Изградихме редовни клиенти и доверие у нашите партньори благодарение на разнообразните услуги и ниските цени,които предлагаме.Нашият екип се състои от млади и енергични хора повечето от които студенти.Ако решите да се спрете на нас,ние няма да ви разочароваме.Напротив, ние напълно ще оправдаем вашите очаквания,като ви предоставим качествени хамалски услуги на съвсем приемливи цени.

 

От нас може да очаквате внимателно отношение към вас и вашите вещи.В наше лице ще откриете надежден и коректен партньор,който може да посрещне вашите индивидуални нужди.С радост бихме откликнали на вашите въпроси,като ви дадем подробна информация за цените на предлаганите от нас транспортни и хамалски услуги.Можем да предложим безплатен оглед на вашето имущество и да изготвим оферта с крайна цена.Това разбира се не ви задължава да ползвате нашите услуги,ако цената не ви устройва.

 

Ако имате някакви въпроси,не се колебайте да ни се обадите или пишете.Ние от Хамали Престо ще Ви дадем полезни съвети за решаването на вашия проблем,защото ние знаем колко трудна и неприятна може да бъде организацията по едно преместване.