Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси!

Кога се прави оглед?

Огледът на имущество е неразделна част от хамалските услуги при едно преместване.Той е необходим в случаите когато имате прекалено много вещи, и е трудно да се определи точна цена по телефона.Обикновено тази услуга е безплатна и в най-общия случай практиката е следната.Човек от фирмата за преместване Ви посещава на място в уговорен час за да направи оглед на всички предмети за пренасяне.Много е важно служителя на фирмата да се запознае в детайли с обстановката (количеството на вещите,броя на етажите,наличие на асансьор,вещи за опаковане,достъп до входа на сградата,разстояние между адресите и други).При по-голямо преместване, окончателна цена може да се даде само след предварително направен оглед.

Кога не се прави оглед?

Както вече споменахме по-горе оглед се прави при наличие на по-голямо количество предмети.При наличие на по-малък брой вещи за пренасяне не е необходимо да се извършва оглед.Цената за преместване може да се договори по телефона.Това става след уточняване на следните подробности: броя на вещите,броя на етажите,наличието на асансьор(съответно на двата адреса) и разстоянието между адресите.

Колко дни предварително трябва да се обадим?

Когато имате намерение да ползвате хамалски услуги е желателно да се направи уговорка поне един ден предварително.Ако имате възможност разбира се е за предпочитане заявката за съответната услуга да се направи дори няколко дни по-рано.Но в случаите когато не сме прекалено натоварени това може да стане и в същия ден „от днес за днес“.

Може ли да ползваме хамали без транспорт?

Разбира се,ние от Хамали Престо предлагаме услугата „поръчка на хамали без транспорт“ при която може да ползвате нашите хамали в случаите когато не Ви е необходим превоз от наша страна.Желателно е само заявката да бъде направена поне един ден предварително.

Може ли да ползваме само транспорт без хамали?

При нас може да ползвате само транспортни услуги в случай,че нямате нужда от хамали.Ние извършваме доставки на багаж,обзавеждане и други товари както за района на София,така и в цялата страна.Услугата включва също така съдействие при товарене и разтоварване от страна на шофьора.

С какви превозни средства разполагаме?

По настоящем ние разполагаме с различни по вид товарни бусове и камиончета с падащ борд.Вместимост на товарните помещения: от 12 куб.м до 20 куб.м. закрити фургони или бордови с брезент.Максимална товароносимост до 2 тона.