Фиксирани цени за преместване в София

Фиксирани цени за преместване в София

Фиксирани цени за преместване в София

Търсите коректна фирма за преместване в София,която да Ви даде ясна и точна цена за вашето преместване?Значи сте на правилното място.

Хамали Престо може да Ви предложи едно едно гладко и безпроблемно преместване на вашето имущество както за района на София,така и в цялата страна.На ваше разположение са екип от опитни хамали и надежден автопарк от различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд.

Цената за едно преместване с хамали и транспорт се определя на първо място от количеството,обема и тежестта на предметите.Според мащаба си преместването бива два вида: частично и цялостно преместване.

В случаите,когато сменяте квартира с малко багаж и имате няколко броя вещи за пренасяне,които могат да бъдат лесно изброени се касае за частично преместване.В тези случаи цената за конкретната задача може да се договори по телефона.

Уточняват се разбира се и някои други фактори като: броя на етажите,има ли асансьор в сградата,колко от предметите ще минат през асансьора и колко не,има ли удобен достъп за паркиране пред входа и други.

Когато обаче имате много вещи за пренасяне и се касае за цялостно преместване на вашето обзавеждане или офис оборудване, тогава е желателно да се направи оглед на място за да се уточнят всички подробности.

Това е най добрата практика към момента за изготвяне на оферта с окончателна цена.Ние от Хамали Престо предлагаме безплатен оглед на имущество всеки ден в удобно за клиента време.

Освен стандартните хамалски и транспортни услуги, ние предлагаме разглобяване,опаковане и сглобяване на мебели.Разполагаме с широк набор от опаковъчни материали за по-голяма сигурност при пренасяне и транспортиране на вашето обзавеждане.

Ако се спрете на нас, вие ще получите качествено обслужване на поносими цени изцяло съобразени с вашия бюджет.