Фиксирана цена за преместване на дома – какво значи това?

Търсите коректна фирма за преместване на дома в София? Такава, която да Ви даде ясна, точна фиксирана цена за преместването на мебелите и багажа? Попаднали сте на правилното място.

Хамали Престо може да Ви предложи едно гладко и безпроблемно преместване на вашето имущество, както за района на София, така и до желана от вас точка в страната. На ваше разположение са екип от опитни хамали и надежден автопарк от различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд.

В следващите редове ще разясним какво означава преместване с фиксирана цена и как може да получите подобна оферта.

Цените за преместване на дома с хамали и транспорт се определят на първо място от количеството и тежестта на предметите. Етажите при сваляне и качване на вещите, както и наличието на асансьор в сградата при по високите етажи. Според мащаба си преместването бива два вида: частично и цялостно

В случаите,когато сменяте квартира с малко багаж и няколко броя мебели за пренасяне,които могат да бъдат лесно изброени и уточнени се касае за частично преместване. В тези случаи цената за хамалските услуги може да се договори още по телефона стига да сте наясно какво ще се мести. При тази ситуация оглед на вещите не е нужен. Можем да ви дадем фиксирана цена още по телефона.

Какво означава оферта за преместване с фиксирана цена?

Това означава, че ще платите фиксирана сума – крайна цена за преместването на дома ви. Ние от Хамали Престо можем да ви изготвим такава оферта още при обаждане от ваша страна или или чрез оглед на място. Това зависи от количеството на предметите, както и от вашата яснота по въпроса.

Как да получите оферта с фиксирана цена при пренасяне в друго жилище?

Желателно е още преди да се свържете с фирма за хамалски услуги да разполагате с вече изготвен списък на мебелите и багажа с техния брой и размери. Също и със следната информация:

· От къде до къде ще се местят мебелите в София или към страната

· Колко и какви мебели ще се пренасят и какви са размерите им

· Ще има ли дребни вещи за изнасяне, като чували,кашони сакове, куфари, малки уреди, електроника и други и колко на брой?

· От кой етаж ще се свалят и на кой етаж ще се качват предметите?

· Има ли наличен асансьор и на двата адреса?

· Възможно ли е паркирането на голям бус близо до входовете на адресите.

Ако не разполагате със списък, може да предоставите снимки или видео на вещите които да изпратите по viber, what’s up или имейл.

Ако това не е възможно, може да се направи оглед на място за да се изготви оферта. Посещението може да е безплатно или платено в зависимост от политиката на конкретната фирма. Обикновено при неяснота от страна на клиента, когато не може да разкаже какво ще се пренася, посещението се заплаща, макар и символично. Това покрива времето и разходите, ако не одобрите цената.

Ако по някаква причина не може да предоставите тази информация а оглед на място не е възможен, единствената алтернатива е изготвяне на оферта за преместване с цена на час.

Например двама професионални хамали с включен транспорт в рамките на София ще ви струва 90 лева на час. Основно правило в бранша, е че не можете да наемате хамалски услуги в столицата за по-малко от два часа. Обикновено коректните фирми, както и ние от Хамали Престо след този интервал закръгляме цената на всеки половин час. Така вместо да платите за 3 часа например ще платите за 2 часа и половина, ако приключим по-рано.

Как да постъпим когато имаме много мебели и багаж за пренасяне?

Когато имате много вещи за пренасяне и се касае за цялостно преместване на дома с много мебели и дребен багаж е желателно да се направи оглед на място. Така ще може да се уточнят всички подробности. Директното посещение е полезно и за двете страни, тъй като ще може да се огледа терена и вещите.

Така ще можем да преценим от първа ръка колко хамали и превозни средства ще са необходими. Ще се запознаем със различни особености и изисквания на клиента по отношение на разглобяване и опаковане на мебели. Ще се види кои мебели може да минат през асансьор и кои ще се свалят пеша по стълбището. Има ли директен достъп до входа и други фактори.

Огледът на място е най добрата практика за изготвяне на оферта за преместван с окончателна цена. Особено при наличие на много мебели и багаж. Ние от Хамали Престо предлагаме тази услуга всеки ден в удобно за клиента време.

Освен стандартните хамалски и транспортни услуги, ние предлагаме разглобяване,опаковане и сглобяване на мебели. Разполагаме с широк набор от опаковъчни материали за по-голяма сигурност при пренасяне и транспортиране на вашето обзавеждане. Разполагаме с транспортни колички, хамалски колани и специален сет с колелца за разместване и изнасяне на мебелите от жилището.

Ако се спрете на нас, ще получите качествено обслужване на нормални цени изцяло съобразени с вашия бюджет.

Обадете ни се за да обсъдим вашето преместване още сега! Работим всеки ден включително събота и неделя.

лучите качествено обслужване на поносими цени изцяло съобразени с вашия бюджет.