Преместване на Мебели и Багаж – Оферти с Твърда Цена

Преместване на Мебели и Багаж - оферти с твърда ценНие от Хамали Престо можем да ви предложим изгодни оферти с точна цена за преместването на вашите мебели и багаж за София и страната.

Бързо Преместване в София до 100 лв.

При наличие на по-малко количество вещи за пренасяне – мебели, багаж и битова техника можем да ви предложим оферта с твърда цена от 70 лв. до 100 лв. за двама хамали и транспорт в рамките на София. При тази оферта няма ограничение във времето за приключване и цените варират в зависимост от броя на вещите, от кой етаж ще се изнасят, на кой етаж ще се качват и ще можем ли да ползваме асансьор.

Частично Преместване на Имущество от 110 лв. до 150 лв.

Този тип преместване може да включва до 3-ма хамали и превоз в рамките на града. Цената се определя по същия начин и може да включва допълнителни услуги за опаковане със „стреч фолио“ и демонтаж на част от мебелите. Обичайната цена която договаряме с клиенти за частично изнасяне на обзавеждане и багаж от 2 – 3 таен апартамент е между 120 лв. и 150 лв. в зависимост от обема на работата.

Цялостно Преместване на Имущество

В случаите когато имате сравнително голямо количество вещи за пренасяне – цялостно обзавеждане на жилище или офис можем да ви предложим безплатен оглед на място. Целта на това абсолютно безплатно и неангажиращо посещение от наша страна е да се запознаем с всички особености, да преценим обема на работата, да обсъдим евентуална нужда от разглобяване и опаковане на мебелите и най-вече да получите оферта с крайна цена.

При всеки един случай е най-добре да ни се обадите на тел. 0876 123 386. Ние знаем какво да ви попитаме и какво да ви предложим – безплатен оглед на място, ориентировъчна или крайна цена още по телефона. С радост очакваме вашите въпроси без почивен ден.