Хамалски услуги и преместване с твърда цена

Ние от Хамали Престо можем да Ви предложим различни оферти с твърда цена за преместването на вашето домашно и офис обзавеждане. В зависимост от количеството на вещите-(мащаба на преместване) можем да ви предложим следните 2 варианта:

1)  Ориентировъчна цена + Безплатен оглед на място

2) Да Ви дадем крайна цена още по телефона.

Бързо Преместване на Мебели и Багаж в София до 100 лева

В случаите когато имате по-малко мебели, бяла техника и багаж за пренасяне в София, можем да ви предложим оферта с един 1 или 2-ма хамали, подходящ превоз и фиксирани цени от 50 лв. до 100 лв. Минималната цена за превоз с помощ от шофьора при товарене и разтоварване на единични мебели или малко багаж е 50 лв.

Нашите оферти с твърда цена за двама хамали и транспорт в София започват от 70 лв. Превоз-пренос на мебели и битови уреди до 3 броя - 80 и от 4 до 7 броя 90 - 100 лева.

Частично Преместване до 200 лв.

Този тип преместване може да включва от 2-ма до 4-ма хамали, опаковане и демонтаж на част от мебелите, сваляне и качване по стълби от високи етажи, и пренос на голямо количество дребен багаж. В този ценови диапазон можем да предложим частично преместване с 2-ма хамали и бус на разстояние до 80 км. от София. Също така можем да направим безплатен оглед на място и да получите оферта с крайна цена.

Цялостно Преместване на Имущество

При по-мащабно преместване с голямо количество мебели и багаж е задължително да се направи оглед на място, който ние от Хамали Престо предлагаме напълно безплатно. Целта на това посещение в най-общи линии е да добием представа за обема на работата и вашите изисквания. Човек от нашия екип ще ви посети на място за да се запознае със всички особености по предстоящото преместване. След внимателен опис на вещите ще получите оферта с крайна цена.

Превоз на Мебели и Багаж без Хамали

Превоз на мебели и багаж в София: от 30 до 50 лева на курс - крайна цена в зависимост от количеството на багажа и обема на необходимото за целта превозно средство.

Транспорт в страната на цени от 0.50 до 0.65 лв./км. при заплащане на двете посоки. Можем да ви предложим индивидуална оферта с крайна цена за превоз до всяка точка на България. Цените формираме в зависимост от обема на товарната кола и разстоянието (в км.) между адресите (градовете).

Всяка услуга включва целия период за превоз, товарене и разтоварване без ограничение на времето.

Помощ от шофьора при подреждане и укрепване на вещите в товарното помещение.

Как формираме крайната цена за преместване?

Няколко основни фактора влияят върху цената за едно преместване сред които:

- Количеството-(броя) и обема вещите – точен брой на едрите предмети като: мебели, електроуреди и приблизителен брой на дребните вещи – чували, кашони, куфари и други.

– От кой етаж ще се свалят, на кой етаж ще се качват вещите, и ще можем ли да ползваме асансьор?

– Разстоянието между адресите в София или градовете при преместване в страната.

– Ще има ли нужда от разглобяване - опаковане и обратно сглобяване на мебели?

– Възможност за паркиране пред или в близост до входа на сградата.

– Ще има ли повече от един адрес на товарене и разтоварване?

Как Процедираме?

Потърсете ни поне един ден предварително на тел 0876 123 386. На ваше разположение е опитен консултант с дългогодишна практика, който знае точно какво да Ви попита и какво да ви предложи.

 >В зависимост от вашия конкретен случай, ние ще преценим дали е необходимо да ви посетим на място (напълно безплатно), като още преди това ще ви дадем приблизителна цена за вашето преместване.

>В случай, че имате по-малко вещи за пренасяне, можем да ви изготвим оферта с крайна цена още по телефона. А също така да ви предложим "Хамали и Транспорт на Час"

Нашите Услуги по Преместване Включват

  • Разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели.
  • Преместване на жилища, офиси, складове, търговски обекти и професионална техника в София и страната.
  • Пренасяне на мебели и багаж.
  • Доставка на кашони и опаковъчен материал.
  • Превоз на лични вещи и обзавеждане до всички населени места в България.
  • Безплатен оглед на място
  • Транспорт на имущество от всякакъв вид

Всички услуги може да ползвате заедно или по отделно.

В Хамали Престо предлагаме индивидуален и гъвкав подход насочен към нуждите, изискванията на клиента. Нашата основна цел е да ви предложим оптималния за вас вариант по отношение на качество и цена. Всяка услуга можем да прекроим спрямо вашите нужди и възможности, като ви предложим различни решения в рамките на определен бюджет.

 

Винаги можете да разчитате на нашата коректност по отношение на договорените цени. При нас няма скрити такси и комисионни. Ние НЕ делим клиентите на малки и големи. Отнасяме се внимателно към всяка една вещ и се стараем да оправдаем очакванията на всеки един клиент.